+ 86-755-29031883

Beste robuste smarttelefoner i 2019: vanntette, støtsikre, IP68 og mer

Hvis du er ute etter en telefon som tåler elementene, eller som overlever utilsiktede fall og støt, så er vår liste over de beste robuste smarttelefonene i 2019 her for å hjelpe.

Ikke bare er de beste robuste smarttelefonene vann- og støvtette, de kommer også i støtbestandige etuier, noe som gjør dem ideelle for arbeid utendørs.Hvis du er en fan av utendørsaktiviteter som fotturer, kanopadling og klatring, så er disse strålende robuste smarttelefonene også et godt valg.

De beste robuste smarttelefonene vil ha gjennomgått strenge IP68-tester for å sikre at de oppfyller militærspesifiserte standarder for beskyttelse mot vibrasjoner, støt, ekstreme temperaturer, støv og vann (riktignok i kontrollerte miljøer).

De beste robuste smarttelefonene vil også tilby ekstra funksjoner for å skille seg fra resten av konkurrentene: noen har infrarødt kamerafunksjonalitet, andre har lydnivåmålere og til og med VOC-detektorer (flyktige organiske forbindelser).

Til slutt, bare husk at selv om alle robuste smarttelefoner vil være vanntette og støvtette (og derfor oppfyller IP68-spesifikasjonen), vil ikke alle vanntette telefoner være robuste.

Faktisk har den både MIL Spec 810G og IP69-sertifiseringer, noe som betyr at telefonen er designet for å tåle selv høytrykksvannstråler som er vanlige i mange bransjer.Det er rikelig med polykarbonat og gummi for å absorbere støt og beskytte enheten mot fall, og en metallramme for å forbedre dens generelle struktur.

Den har også praktiske verktøy som ikke finnes andre steder, for eksempel en innendørs luftkvalitetssensor samt et laserassistert avstandsmålingsverktøy, og det kommer også med noen anstendige smarttelefonspesifikasjoner, inkludert 4 Gb RAM, en Snapdragon 630 SoC og en nydelig 5,2-tommers 1080p-skjerm.Den kommer med Android 8.0 og vil holdes oppdatert med de nyeste versjonene av Googles operativsystem i fremtiden.

Ikke bare er den imponerende robust, men den er også fullpakket med den typen teknologi vi forventer å se i flaggskiptelefoner fra slike som Apple og Samsung, inkludert et førsteklasses system-på-en-brikke, Qualcomm Snapdragon 845 og poser med RAM.


Innleggstid: 12. juni 2019
WhatsApp nettprat!