+ 86-755-29031883
  • rugged smart phone
  • rugged smart phone
  • banner ok
  • ty
  • ab2
  • Hz

ngeunaan ngabareuhan

SHENZHEN ngabareuhan téhnologi parusahaan dugi

Didirikeun taun Juli, 2009.SWELL mangrupakeun salah sahiji kustomisasi industri jeung produk terminal solusi parusahaan Nyadiakeun panggedéna di China.Currently ngabareuhan ngabogaan R & Tim D leuwih ti dua puluh urang, konsultan Penjualan leuwih ti lima belas jeung leuwih saratus tujuh puluh worker produksi.

Ngabareuhan geus komitmen pikeun ngembangkeun sustainable tina téhnologi terminal industri, jeung pangalaman profésional inpormasi sarta komunikasi, ngabareuhan nyadiakeun konsumén kalawan kualitas luhur telepon industri sarta tablet anu téknologi kaasup NFC, RFID 125k / 13.56M / 915M / 2.4G, 1D / barkod 2D, ray infra red, pangakuan sidik, pangakuan ID kartu, walkie talkie jsb

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat!