+ 86-755-29031883

Company Overview

Proceset e prodhimit dhe të shërbimeve
*mekanike, elektrike & Software Design & Engineering
* Complete Prototyping & Model Making
*Quality Grade çeliku Tool Manufacturing & Importimi
*Injection, rrotullimit & derdhur goditje
*Metal: Bending, nxjerrje & Kallëp
*Software & Custom Circuit Board Dizajni
*paketimi: Design, Manufacturing & Printing
*30% e projekteve janë ODM

* Prodhimi mujor Kapacitet: 20,000pcs bazuar në terminal dore dhe i thyer telefon dhe tabletë zgjuar pc.
* Shitjet totale vjetore: US $ 30,000,000.00 39,000,000.00 për
* Kushtet e pagesës: T / T paraprakisht
* Factory Size: 1200 metra katror (Dedicated Industrial Park)
* Menaxhimi: ISO 9001: 2000

M a në varg i produktit :
terminal Rugged handheld
PDA thyer
Rugged RFID (UHF, LF, NFC)
handheld Thyer me barcode skaner
i thyer telefon i zgjuar / Tablet PC

B Lloji usiness
Designer & Research Development
Manufacturer
Exporter
OEM & ODM shërbimit
 

XR
image1

strukturë

ty

Pajisje testimi

kontrollor jeta button

Tester Button Life

dhomëz testi termike shoku

dhomëz testi shokut termik

linja e montimit A

Line Kuvendit një

plakje testing_

Aging Testing

tester_high daulle rënie dhe temperaturë të ulët alternuara tester

Drum Drop Tester_High dhe të ulët Temperatura alternative Tester

testimi QA

QA Testing

Salt Fog Dhoma Test

Salt Fog Dhoma Test

paketim Linja B

Paketimi Line b

drejtuar kontrollor rënie

Drejtuar Drop Tester

partner

U4

Misioni: të ndihmuar klientit tonë për të arritur produkte të suksesshme, suksesi Customer është drejtimin tonë.


WhatsApp Online Chat!