+ 86-755-29031883

Tinjauan parusahaan

Prosés & jasa Manufaktur
*Mechanical, Tekstil & Software Design & Teknik
* lengkep Prototyping & Nyieun Modél
*Kualitas Kelas Steel Alat Manufaktur & Importing
*suntik, rotational & Blow molding
*Metal: Bending, Tonjolan & casting
*Software & Adat Desain Circuit Board
*bungkusan: Desain, Manufaktur & Printing
*30% proyék Dupi ODM

* Bulanan Kamampuh Produksi: 20,000pcs dumasar kana terminal handheld na terjal pinter telepon & tablet pc.
* Jumlah Penjualan Taunan: US $ 30,000,000.00 mun 39,000,000.00
* pamayaran Sarat: T / T sateuacanna
* Pabrik Ukuran: 1200 méter pasagi (dedicated Industrial Park)
* Manajemén: ISO 9001: 2000

M a di Range produk :
terminal handheld terjal
PDA terjal
terjal RFID (UHF, LF, NFC)
handheld terjal jeung panyeken barkod
terjal telepon pinter / Tablet pc

B usiness Tipe
desainer & Panalungtikan Development
Produsén
éksportir
jasa OEM & ODM
 

xr
image1

struktur

ty

nguji Equipments

hirup tombol tester

Tester tombol Kahirupan

chamber test shock termal

chamber test shock termal

Majelis garis A

Majelis Line a

sepuh testing_

Tés sepuh

serelek kendang tester_high tur hawa tiis bolak tester

Kendang serelek Tester_High Jeung Suhu Low bolak tester

nguji QA

QA Tés

Uyah kabut Test Kamar

Uyah kabut Test Kamar

packing garis B

Packing Line b

panunjuk serelek tester

Panunjuk serelek tester

batur sapagawean

u4

Misi: Mantuan customer urang pikeun ngahontal produk sukses, kasuksésan Palanggan nyaéta arah urang.


WhatsApp Online Chat!