+ 86-755-29031883

Oloa Sili o le Pulega mo Ta'avale (EMM) 2019

I le sefulu tausaga talu ai, na feagai ai faʻalapotopotoga ma se luʻitau ogaoga: Ua paʻu masini feaveaʻi i le atamai ma le gafatia ma ua faʻateleina tagata faʻaaogaina i latou i la latou olaga faigaluega.I nisi tulaga, na faʻatagaina le faʻaaogaina.I isi tulaga, e leai.I soo se tulaga, o le tele o faʻamatalaga taua na faʻafuaseʻi i fafo atu o le pa puipui faʻapitoa.O le mea lea na ala ai le tele o tagata IT i le po.

O nei atinaʻe - masalo o po e leai se moe e sili atu i mea uma - na faʻaosoina mo le faʻalavelaveina o auala faʻavae i le puleaina o masini feaveaʻi.O auala e manaʻomia e maua e fai ai le tele o mea taufaasese, e pei o le malupuipuia o faʻamaumauga i luga o masini e aunoa ma le faʻaleagaina o faʻamaumauga a tagata faigaluega poʻo le faʻaogaina o faʻamatalaga patino a lē e ona, soloia masini mai faʻamatalaga maʻaleʻale pe a leiloa, faʻamautinoa o loʻo saogalemu polokalama o loʻo sii mai. , fa'amalosia tagata e ona e la'u mai ai polokalame a le tagata lava ia e le'i malupuipuia e aunoa ma le lamatiaina o fa'amaumauga a kamupani, ma isi.

O le tele o leo tutusa ae eseese auala, e pei o le pulega o masini feaveaʻi (MDM) ma le pulega o talosaga feaveaʻi (MAM), na aliaʻe mai.O na auala muamua ua faʻapipiʻiina i le isi augatupulaga, pulega faʻatautaia pisinisi (EMM), lea e tuʻufaʻatasia ai na tekonolosi muamua i se auala e faʻafaigofie ma faʻaleleia ai le lelei.E fa'aipoipo fo'i lena pulega i meafaigaluega fa'asinomaga ina ia siaki ma iloilo tagata faigaluega ma fa'aoga.

EMM e le o le mutaaga o le tala.Ole isi taofi ole pulega tu'ufa'atasi tu'ufa'atasi (UEM).O le manatu o le faʻalauteleina lea o lenei faʻaputuga faʻaputuga o meafaigaluega i masini e le o feaveaʻi.O le mea lea, o mea uma i lalo o le pule a le faʻalapotopotoga o le a faʻatautaia i luga o le lautele lautele.

EMM o se taofi taua i luga o le ala.Adam Rykowski, le sui peresitene o le Maketi Oloa mo VMware, na ia taʻu atu i le IT Business Edge o auʻiliʻiliga, tuʻufaʻatasiga ma auaunaga faʻaopoopoina o loʻo faʻaleleia e faʻamalosia le taua o le EMM ma le UEM.

"Faatasi ai ma le oʻo mai o pulega faʻaonaponei i luga o PC ma MACs, o loʻo i ai nei a latou faiga faʻatautaia tutusa [i masini feaveaʻi]," o lana tala lea.“E le tatau ona latou i ai i luga o le upega tafailagi.O lena e mafai ai ona tutusa le pulega i itu uma.

O le pito i lalo o le faʻalauteleina ma faʻafaigofie le pulega.O masini uma – o se PC i se ofisa fa'apisinisi, se Mac i le fale o le telefoni feavea'i, se telefonipoto i luga o le fola o fa'amaumauga, po'o se laulau i luga o se nofoaafi - e tatau ona i lalo o le faamalu e tasi."O laina i le va o masini feaveaʻi ma le komepiuta ma komepiuta feaveaʻi ua faanenefu, o lea matou te manaʻomia ai se auala masani e faʻaogaina ai ituaiga faila ma le puleaina," o le tala lea a Suzanne Dickson, o le faatonu sinia a Citrix o le Product Marketing mo le Desktop and Application Group.

Petter Nordwall, Sophos 'faʻatonu o le Pulega o oloa, taʻu atu i le IT Business Edge o auala e faia e le au faʻatau e tutusa ona o le manaʻoga e galulue faʻatasi ma API taʻitasi.O le malae ta'alo i le va o tagata fa'atau e ono i totonu o feso'ota'iga fa'aoga.O le fa'afaigofieina o le olaga mo tagata fa'au'uga fa'aoga ma pule e mafai ona avea ma lu'itau taua.O i latou e iloa le auala e faia ai le mea sili ona lelei o le a maua se avanoa."E mafai ona avea lena mea i le po ma le ao i tulaga o le moe [admins] poʻo le mafai ona pulea masini e aunoa ma le popole i ai," o le tala lea a Nordwall.

O faʻalapotopotoga e iai le tele o meafaigaluega.O masini feaveaʻi e le faʻaaogaina i taimi uma i luga o le auala, ae o PC ma isi masini tetele e le faʻaaogaina i taimi uma i se ofisa.O le sini a le EMM, lea e faʻasoa ma UEM, o le tuʻuina lea o le tele o masini a le faʻalapotopotoga i lalo o le faamalu e tasi pe a mafai.

Pe o se faʻalapotopotoga "aloaia" faʻaaogaina le BYOD pe leai, EMM faʻaaogaina MDM ma isi vasega muamua o le pulega o polokalama e puipuia ai faʻamaumauga a le kamupani.O le mea moni, o le faia o lenei mea e fetaui lelei ma luʻitau a le BYOD na foliga mai na lofituina i nai tausaga talu ai.

E fa'apea fo'i, o le tagata faigaluega o le a tete'e i le fa'aogaina o lana masini i le galuega pe a iai le fefe ne'i fa'aletonu pe mou atu fa'amatalaga patino.E faʻafeiloaʻi foi e le EMM lenei luʻitau.

EMM faʻavae e faʻapitoa.Ole tele o fa'amaumauga e aoina ma o nei fa'amaumauga e mafai ai e fa'alapotopotoga ona galulue ma le poto ma taugofie.

O masini feaveai e masani ona leiloa ma gaoia.EMM - toe valaʻau i meafaigaluega MDM e masani lava o se vaega o le afifi - e mafai ona tapeina faʻamatalaga taua mai le masini.I le tele o tulaga, o le tapeina o fa'amatalaga patino e fa'afoe ese'ese.

EMM o se faʻavae malosi mo le faʻavaeina ma le faʻatinoina o faiga faʻavae.O nei faiga fa'avae e mafai ona suia i luga o le lele ma fa'atulagaina e tusa ai ma le matagaluega, tulaga maualuga, fa'afanua, po'o isi auala.

EMM platforms e masani ona aofia ai faleoloa app.O le manatu fa'amuamua e mafai ona fa'apipi'i vave ma le saogalemu ia polokalama.O lenei fetuunaiga e mafai ai e se faʻalapotopotoga ona faʻaogaina avanoa faʻafuaseʻi ma i isi auala e tali atu lelei i tulaga vave-suiga.

E vave ona suia tulaga saogalemu - ma e le o taimi uma e mafai ai e tagata faigaluega pe naunau e faʻafou lo latou saogalemu.O galuega faatino a le EMM e mafai ona ta'ita'iina atu ai i se tufatufaga sili atu i le taimi o patches ma, mulimuli ane, se fale faigaluega saogalemu.

O le faʻamalosia o faiga faʻavae o se faʻamanuiaga taua a le EMM.O le la'asaga atili o lena la'asaga o le mafai lea ona fesoasoani i masini feavea'i e ausia tulaga fa'amalieina.O se foma'i o lo'o ave i le fale ata ma'i i luga o lana laulau po'o se Ofisa Sili o Pulega o lo'o iai fa'amatalaga ma'ale'ale tau tupe i lana telefoni e tatau ona fa'amaonia le saogalemu ma le malupuipuia o atina'e pito i luma.E mafai ona fesoasoani le EMM.

Ole lalolagi feaveaʻi lautele ma le BYOD faʻapitoa na faʻatupulaia vave ile taua o pisinisi.O lu'itau o le saogalemu ma le pulega na matua'i tele ma fa'atupuina ai le tele o le fatufatua'i i polokalama faakomepiuta.O le vaitau o loʻo i ai nei o loʻo faʻaalia i se tulaga i le tuʻufaʻatasia o na meafaigaluega i luga o faʻasalalauga lautele.O le EMM o se laasaga taua i lenei evolusione.

EMM e uiga i masini.Ina ia aoga, e tuʻuina atu se totogi i le vave ma faigofie ona faʻapipiʻi.O le manatu o le oʻo mai i le latalata e mafai ai i le "out-of-the-box" configuration.

I le tele o tulaga, o le EMM platforms e galue i luga uma (poʻo le sili atu) OSes.O le manatu, faigofie, o le tele o siosiomaga e fefiloi.O le tautuaina na'o se numera fa'atapula'a o fa'asalalauga o le a avea ma se fa'asagatau i luga ole tulaga.

Faʻateleina, meafaigaluega faʻapipiʻi masani, e pei o le MDM ma le MAM, ua avea ma vaega o faʻasalalauga lautele EMM.EMM platforms, i le isi itu, o loʻo faʻasolosolo e avea ma UEM suites e sili atu ona faʻaogaina masini e le o feaveaʻi e pei o PC ma Macs.

O le paʻu o polokalama faʻatautaia e faʻatatau i masini feaveaʻi o le fanau mai lea o le BYOD.Na fa'afuase'i, e le'i iloa e fa'alapotopotoga po'o fea o iai a latou fa'amaumauga taua.O le mea lea, MDM, MAM ma isi auala na faʻamoemoe e faʻafetaui le luʻitau BYOD.EMM o se faʻamatalaga lata mai o lena tulaga, ma UEM e le mamao i tua.

EMM fa'avae e maua ai fa'amaumauga.Ole tele ole fa'amaumauga.O lenei fa'aoga e aoga i le faia o faiga fa'avae e sili ona tautuaina le aufaigaluega feavea'i.O fa'amaumauga e mafai fo'i ona ta'ita'i atu ai i le fa'aititia o tau o feso'ota'iga ma isi fa'amanuiaga.O le poto o le mana.

O mea tau tupe, tausiga fa'alesoifua maloloina ma isi fa'alapotopotoga latou te fa'atonuina le fa'aogaina o fa'amaumauga.O nei manaʻoga e sili atu ona faigata pe a faimalaga faʻamatalaga i ma mai, ma teuina i totonu, se masini feaveaʻi.E mafai ona fesoasoani le EMM ia mautinoa o loʻo mulimulitaʻia tulafono ma faʻamaumauga e le o faʻafefe.

Fa'atau fa'atau atu fa'auigaina vaega i auala e fa'apupulaina ai le malamalama ia latou oloa.I le taimi lava e tasi, e leai se laina manino manino i le va o se augatupulaga o polokalama ma le isi.UEM ua manatu o le isi augatupulaga i polokalama faakomepiuta aua e aofia ai masini feaveaʻi ma mea faʻaoga.O le EMM o se mea muamua ma ofoina atu nisi o nei foliga.

Faʻateleina, EMM platforms o loʻo fesoʻotaʻi atu i faʻamatalaga faʻaalia.Ole la'asaga taua lea ile puleaina o feso'ota'iga lavelave.E fesoasoani foi i le faʻalapotopotoga e fatuina se faʻamatalaga saʻo o tagata faigaluega ma, faʻatasi, pe faʻafefea ona faʻaogaina e le aufaigaluega a latou masini.E foliga mai o lo'o i ai ni mea fa'ate'ia e o'o atu ai i le fa'aleleia atili, fa'asaoina o tau ma auaunaga ma auala fou.

O Jamf Pro e pulea masini Apple i totonu o le atinaʻe.E ofoina atu le fa'aogaina o le leai o se pa'i fa'atasi ai ma fa'agasolo galuega e mafai ai ona fa'asolo atu masini.E otometi le fa'atulagaina pe a fa'aola masini.Smart Groups e mafai ai ona fa'aputu sa'o masini.Fa'asologa Fa'asologa e tu'uina atu ai totogi fa'atonu autu mo le puleaina o se masini e tasi, se vaega o masini po'o masini uma.E lagolagoina e Jamf Pro le vaega muamua o le puipuiga a Apple e faʻaalia ai le Gatekeeper ma le FileVault ma le Lost Mode mo le siakiina o le nofoaga o le masini ma le faʻaogaina o le mataala pe a misi se masini.

· Fa'amataina Fa'aulufalega e fa'ataga ai le fa'aogaina o masini fa'atau iOS ma macOS i se faiga saogalemu.

· Jamf Pro o loʻo ofoina atu filifiliga pito i luga e pei ole Smart Groups ma Inventory.Ole pulega loloto e ofoina mai ile LDAP integration ma le User Initiated Enrollment.

· Jamf Connect e faʻapipiʻi i totonu o faʻasalalauga lautele e aunoa ma le manaʻomia o le faʻamaoniga i le tele o faiga.

· Smart Groups vaega vaega masini e matagaluega, fale, tulaga pulega, faagaioiga faiga faiga ma isi eseesega.

O le Citrix Endpoint Management e fa'amautu se masini atoa, fa'atagaina le su'esu'eina o polokalame uma, ma taofia le lesitala pe a malepe le masini, maua'a po'o le fa'apipi'iina o masini komepiuta.E mafai ai ona fa'atonu le pulega, fa'atulagaina, saogalemu ma le lagolago mo masini fa'apisinisi ma tagata faigaluega.Tagata fa'aoga e lesitala masini, mafai ai e le IT ona tu'uina atu faiga fa'avae ma polokalama i na masini e otometi lava, lisi uliuli po'o fa'apapa'epa'e polokalama, iloa ma puipuia mai masini malepelepe, fa'afitauli masini ma polokalama, ma solo atoa po'o se vaega o masini o lo'o misi pe le tausisia.

Puleaina ole BYOD Citrix Endpoint Management e fa'amautinoa le tausisia ma fa'amautu mea i luga ole masini.E mafai e le au pulega ona filifili e fa'amautu polokalame filifilia po'o le masini atoa.Fa'afaigofie/Fesuia'i/Saogalemu

O le Citrix Endpoint Management o se 'au'aunaga fa'apipi'i vave lea e tu'ufa'atasia ma le Citrix Workspace mo le fa'atinoga o le fa'atinoga o le "va'a tasi o tioata".

O le Citrix Endpoint Management e fa'aaogaina fa'amatalaga o tagata fa'aoga mai Active Directory po'o isi fa'atonuga e tu'u vave ai/fa'ate'aina le app ma fa'amatalaga fa'amatalaga, seti fa'atonuga fa'apitoa e fa'atatau i le masini ma le fa'ata'ita'iga o tagata fa'aoga.E ala i le faleoloa tu'ufa'atasi, e maua ai e tagata fa'aoga se saini e tasi i a latou polokalama fa'amaonia ma e mafai ona talosagaina le avanoa i polokalama e le o fa'atagaina.O le taimi lava e maua ai le faʻamaoniga, latou te maua vave avanoa.

Citrix Endpoint Management e mafai ona fa'atautaia, fa'amautu ma su'esu'e le tele o ituaiga masini i totonu o le fa'amafanafanaga e tasi.

· Puipuia faʻamatalaga faʻapisinisi ma le puipuiga malu mo le faʻamatalaga, kamupani-faʻatau ma BYOD, polokalama, faʻamaumauga, ma fesoʻotaʻiga.

· Puipuia faʻamatalaga i le tulaga o le app ma faʻamautinoa le faʻatonutonuina o talosaga feaveaʻi o atinaʻe.

· Fa'aaogā fa'atonuga ma fa'atonuga fa'atonu e aofia ai le lesitalaina, fa'aogaina o faiga fa'avae ma avanoa avanoa.

· Fa'aoga le puipuiga ma le fa'atulafonoina o le tausisia e fatu ai se fa'asologa fa'apitoa mo le saogalemu ma fa'aoso fa'agaioiga e pei o le lokaina, solo, ma le logoina o se masini e le o tausisia.

O le Citrix Endpoint Management's unified app store, e maua mai le Google Play po'o le Apple App Store, e maua ai se nofoaga e tasi mo tagata fa'aoga e fa'aoga ai polokalame mo telefoni feavea'i, Uepi, SaaS ma Windows.

Citrix Endpoint Management e mafai ona fa'atauina e avea o se ao tuto'atasi po'o se Citrix Workspace.I le avea ai o se tutoʻatasi, Citrix Endpoint Management tau amata ile $4.17/tagata faʻaoga/masina.

E pulea e le Workspace ONE le taamilosaga o so'o se masini feavea'i, desktop, gaoa ma IoT masini i faiga fa'aoga tetele uma i totonu o se fa'amafanafanaga e tasi.E tu'uina atu le avanoa saogalemu i ao, telefoni feavea'i, upegatafa'ilagi ma masini komepiuta Windows i luga o so'o se telefoni, papalama po'o le komepiuta e ala i se fa'amaumauga e tasi ma se fa'aoga-fa'atau-faigofie saini-i luga (SSO).

E puipuia e le Workspace ONE polokalama fa'apisinisi ma fa'amaumauga e fa'aaoga ai se faiga fa'apipi'i ma fa'amamafa'i e aofia ai le tagata fa'aoga, fa'ai'uga, app, fa'amaumauga ma feso'ota'iga.O le fa'avae e fa'amalieina ai le pulega o le olaga o le OS desktop mo se tagata faigaluega feavea'i.

O le Workspace ONE console ose tasi, upegatafa'ilagi e mafai ai ona vave fa'aopoopoina masini ma tagata fa'aoga ile va'a.Na te fa'atautaia fa'amatalaga, fa'asoa fa'aoga ma fa'atulagaina fa'atonuga fa'atonu.O fa'amaumauga uma ma faiga fa'atulagaina e tulaga ese i tagata fa'atau ta'itasi.

· Fa'atonuga o le puipuiga o fa'amaumauga (DLP) mo fa'aoga ma fa'ai'uga ua fausia sa'o i totonu o le tulaga.O loʻo faʻapipiʻiina e avea o se faʻatonuga faʻapitoa ma tuʻufaʻatasia le faʻaogaina o avanoa, faʻatonuga o talosaga ma le tele-platform endpoint solution solution.

· Faiga fa'avae fa'asinomaga 'au fa'atasi ma faiga fa'avae o le tausisia o masini e fa'atūina faiga fa'avae avanoa e puipuia ai fa'amaumauga.

· O faiga fa'avae a le DLP i luga o polokalame fa'akomepiuta e mafai ai e le IT ona fa'amalo kopi/pasese ma fa'ailoga fa'amatalaga i masini feavea'i o lo'o fa'aogaina OS eseese.

· Faʻatasi ma Windows Information Protection ma BitLocker encryption puipuia faʻamatalaga i luga o Windows 10 pito.E iai le lagolago DLP mo Chrome OS.

· Workspace ONE Trust Network o lo'o fa'aalia ai le tu'ufa'atasia ma le ta'ita'i o le antivirus/antimalware/fa'afitauli tau puipuiga.

O le Workspace ONE e fa'afeso'ota'i fofo fa'alilolilo mo vaega e taula'i i le puipuiga, e aofia ai le fa'atonutonuina o faiga fa'avae, avanoa ma fa'ailoa le pulega ma le patching.

Workspace ONE e tuʻuina atu se faʻatonuga faʻapipiʻi ma atoatoa le pulega ma le saogalemu e aofia ai le tagata faʻaoga, faʻaiʻuga, app, faʻamaumauga ma fesoʻotaʻiga.Workspace ONE Intelligence e fa'aogaina le atamai fa'apitoa ma le a'oa'oina o masini ma mea faigaluega e fa'avasega ai masini, fa'aoga ma fa'amaumauga a tagata faigaluega ina ia mafai ai ona mautinoa le saogalemu.

· Mo IT: O le upega tafa'ilagi a le Workspace ONE fa'amafanafanaga e mafai ai e fa'atonu IT ona va'ai ma fa'atautaia le fa'aogaina o le EMM.E mafai e tagata faʻaoga ona faʻapipiʻi vave ma faigofie masini ma faʻatautaia faʻamatalaga, tufatufa faʻaoga ma faʻapipiʻi le faʻatulagaina o faiga.E mafai e tagata fa'atau ona fa'atupuina ni manatu fa'afoe IT ina ia mafai e vaega i totonu o le IT ona maua avanoa i fa'atulagaga ma galuega e sili ona talafeagai ia i latou.Eseese matagaluega, fa'afanua, ma isi mea e mafai ona tu'uina atu i latou lava tagata mautotogi, ma mafai ona maua i la latou gagana fa'apitonu'u.E mafai ona fa'avasega le va'aiga o le Workspace ONE UEM portal.

· Mo Tagata Fa'ai'uga: Workspace ONE e tu'uina atu i tagata faigaluega fa'atasi, fa'amautu fa'amaumauga e maua ai a latou polokalame fa'apisinisi sili ona taua ma masini i luga ole Windows, macOS, Chrome OS, iOS ma le Android.

O lo'o avanoa le avanoa faigaluega e tasi e avea ma laisene fa'asoa a le tagata fa'aoga ma le masini.Laisene tumau ma le lagolago e avanoa mo tagata fa'atau fale.O vaega avanoa e fesuisuia'i fa'atatau pe fa'atau e le tagata fa'atau le Workspace ONE Standard, Advanced po'o Enterprise tiers.O lo'o maua le ofo fa'atauva'a pito i lalo e aofia ai fa'auiga tu'ufa'atasi fa'ai'uga (UEM) ile Workspace ONE Standard, lea e amata ile $3.78/masini/masina.Mo SMB/mid-market tagata fa'atau, o se ofo MDM ta'i masini ua fa'aavanoaina e pei o le AirWatch Express e tau ile $2.68/masini/masina.

Sophos Mobile e ofoina atu ni auala se tolu e pulea ai se masini feaveaʻi: Pulea atoatoa o tulaga uma, polokalama, faʻatagaga o le masini, e tusa ai ma mea o loʻo ofoina mai e iOS, Android, macOS poʻo Windows;fa'apipi'iina o fa'amaumauga tu'ufa'atasiga e fa'aaoga ai le API fa'afoega o masini, po'o le fa'atulagaina o se avanoa faigaluega fa'atasi i luga o le masini e fa'aoga ai tulaga e pulea e iOS po'o le Android Enterprise Work Profile;po'o le fa'atonuga na'o le container lea e fa'atino uma ai le pulega i luga o le container.O le masini lava ia e le afaina.

E mafai ona lesitala masini e ala i le faitotoa o le tagata lava ia, e le pule e ala i le faʻamafanafanaga, pe faʻamalosia e lesitala pe a uma ona toe faʻaaogaina meafaigaluega e pei ole Apple DEP, Android ZeroTouch poʻo Knox Mobile Enrolment.

A maeʻa le lesitalaina, e tuleia e le faiga le faʻatulagaina o faiga faʻavae filifiliga, faʻapipiʻi polokalama, poʻo le auina atu o poloaiga i le masini.O na gaioiga e mafai ona tuʻufaʻatasia i Task Bundles e ala i le faʻataʻitaʻiina o ata o loʻo faʻaaogaina mo le pulega PC.

Fa'atonuga fa'atulagaina e aofia ai filifiliga saogalemu (fa'ailoga po'o fa'ailoga fa'ailoga), filifiliga o mea e gaosia (imeli fa'amatalaga ma fa'ailoga tusi) ma fa'aoga IT (fa'aopoopo Wi-Fi ma fa'ailoga avanoa).

O le Sophos Central's UEM platform e tu'ufa'atasia le pulega feavea'i, pulega o Windows, pulega o le macOS, le saogalemu i le isi-gen ma le puipuiga tau fa'amata'u feavea'i.E avea o se fa'aitala tioata mo le puleaina o le pito i'uga ma le saogalemu o feso'otaiga.

· Faʻamatalaga atamai (e ala i le OS, tuʻufaʻatasiga mulimuli, faʻapipiʻi app, soifua maloloina, meatotino a tagata faatau, ma isi).E mafai e le au pulega ona faigofie ona fai ni faila atamai fou mo latou manaʻoga.

Laisene masani ma tulaga maualuga o lo'o fa'atau atu na'o le Sophos channel pa'aga.E eseese le tau ile tele ole faalapotopotoga.Leai se laisene fa'avavau, fa'atau uma i le fa'asoa.

· EMM ma le au fa'atau e mafai ona pulea masini feavea'i, PC, servers ma IoT masini mai se fa'amafanafanaga e tasi.E lagolagoina le Android, iOS, macOS, Windows 10, ChromeOS, Linux, tvOS ma le Raspbian.

· Puleaina o masini uma e fesoʻotaʻi ma se tagata faʻaoga, faʻauluina e le tagata lava ia ma le faʻaogaina o tagata e tuleia se faʻamatalaga / faʻatulagaina.

· Fetufaaiga o fesoʻotaʻiga malosi ma MDM faʻavae faiga faʻavae e aofia ai faʻamatalaga faʻamalosi, faʻaaogaina faʻamalosi o le passcode ma/poʻo le umi o le passcode, avanoa Wi-Fi, avanoa Fetufaaiga.

· Fa'agata fa'aoga mai punaoa fa'apisinisi e pei o imeli se'i vagana ua lesitala i le MDM.E iai tapula'a ma mea e mana'omia e tagata fa'aigoaina.Pe a le toe manaʻo le tagata faʻaoga e pulea pe alu ese mai le kamupani, e soloia e Ivanti aia tatau ma faʻamaumauga.

· Fa'atatau ile fa'aogaina ole tagata e fa'avasegaina le fa'avae e ala i le fa'aogaina o fa'atonuga i se tagata fa'aoga o lo'o fa'aogaina mo le tulaga talafeagai.E mafai ona fa'aogaina fa'atonuga ta'ito'atasi i luga o fa'avae e fa'amautinoa ai le fa'aogaina o tagata fa'aoga.

Fa'afaigofie/Fesuia'i/Saogalemu Ole auala tu'ufa'atasi a Ivanti ile fa'afoeina o siosiomaga fa'apisinisi e fa'aogaina ai fa'amaumauga mai meafaigaluega ma fa'atonuga a le UEM.O se vaega o se taumafaiga tele e pulea ma fa'amautu aseta, pulega fa'asinomaga ma le fa'aogaina o auaunaga ma meafaigaluega fa'atulagaina e pulea ma su'e su'e ai le faagasologa atoa.O le tu'ufa'atasiga a Ivanti i nei faiga e mafai ai ona fa'atonu atoatoa ma va'ava'ai.O tulafono a Ivanti e fa'atatau tonu ile OS, galuega po'o le geo-nofoaga ole masini.O loʻo tuʻuina atu e le faʻavae le pulega faʻatasi o masini Windows ma macOS e faʻatautaia ai masini ma faiga faʻavae EMM e mafai ona faʻaopoopoina e le pulega sili atu ona faigata e ala i Ivanti sui i luga o le masini.

O le tulaga e pulea PC ma masini feaveaʻi.O le fofo e aofia ai se au'ili'iliga ma meafaigaluega fa'apipi'i fa'atasi ai ma mea e le mafai ona fa'ataga ai lipoti faigofie ma le fa'atūina o dashboard.O le meafaigaluega foi e mafai ai e tagata faʻaoga ona faʻaulufale mai faʻamatalaga i le taimi moni mai isi punaoa, faʻatagaina se vaʻaiga o auʻiliʻiliga pisinisi uma i totonu o se dashboard se tasi.

· Pulea po'o fea polokalame ma a latou fa'aliliuga e tatau ona iai i luga o le masini ma fa'atapula'aina foliga o masini ua fausia.

· Pulea pe fa'afefea ona maua e masini ma fa'asoa fa'amaumauga, mafai ai e le au pulega ona fa'amalo/tapē'ese polokalame e le'i fa'atagaina.

· Taofi le fa'asoaina/fa'asao o fa'amaumauga tu'ufa'atasi ma fa'atapula'aina vaega fa'avae o masini e pei o meapueata.

· O faiga fa'avae saogalemu uma, fa'atonuga avanoa ma polokalame e feso'ota'i ma nei vaega e mafai ona otometi ona fa'aoga i nei masini.

· Puipuiga o le liki fa'amaumauga e fa'amalosia faiga fa'apitoa mo le puipuiga o fa'amaumauga mo fa'amatalaga feavea'i i taimi malolo, fa'aoga, ma femalagaiga.E malupuipuia faʻamatalaga pisinisi maʻaleʻale e aofia ai faʻamatalaga i luga o masini misi.

· Containerization puipuia polokalama fa'apisinisi, fa'amaumauga ma faiga fa'avae e aunoa ma le pa'i atu i fa'amatalaga patino.O lo'o fa'aalia se TOS fa'apitoa i tagata fa'au'u a'o lesitala.Geo-fencing fa'amautinoaina o masini e na'o totonu o fale pisinisi e pulea.

· Tuuina atu le puleaina o masini feaveaʻi (MDM), faʻatautaia o mea feaveaʻi (MCM), pulega faʻaoga feaveaʻi (MAM), pulega saogalemu feaveaʻi (MSM), afifiina o mea ma pusa.

· Faiga fa'avae fa'apitoa mo le puipuiga malu, fa'atonuga o avanoa e fa'atatau i matafaioi ma tulaga mata'ituina e fa'atatau i mana'oga fa'apitoa a matagaluega i totonu.

· Lagolagoina le faʻapipiʻiina o masini o matagaluega i vaega, faʻamautinoaina le faʻatulagaina ma faʻaoga.O vaega e fa'avae i luga o Active Directory, o le OS o lo'o fa'agaoioia i masini, pe o le masini e fa'atasi-po'o tagata faigaluega.

· O le faʻaogaina o masini o se nofoaga faʻapitoa e faʻapipiʻi ma tufatufa atu faiga faʻavae mo le puipuiga o masini.

· O lo'o maua fa'amatalaga encyclopedic mai le lisi o fa'amaumauga, o lo'o fa'atinoina ai tulafono mo le puipuiga.

· O le lisi o lipoti e tu'ufa'atasia uma fa'amaumauga o lo'o i totonu o le lisi o fa'amaumauga i totonu o lipoti fa'apitoa.

E maua le Mobile Device Manager Plus i le ao ma luga ole fale.Ole Cloud Edition e amata ile $1.28 ile masini/masina mo le 50 masini.O loʻo faʻafeiloaʻi le faʻavae i luga ole ManageEngine cloud servers.

Ole Lomiga ile Nofoaga e amata ile $9.90 ile masini/tausaga mo le 50 masini.O loʻo avanoa foi le Mobile Device Manager Plus ile Azure ma le AWS.

· Faiga fa'avae faiga fa'avae mo fa'ailoga uma o masini, e aofia ai Windows, iOS, macOS, Android ma Chrome OS.O nei faiga fa'avae e aofia ai API fa'ameamea e pulea ai masini ma masini komepiuta.

· O API, tu'ufa'atasiga ma faiga fa'apa'aga e fa'atagaina mea uma mai le fa'atagaina ma le tu'uina atu i le fa'amata'u ma le fa'asinomaga pulega.

· MaaS360 Faufautua, faʻamalosia e Watson, lipoti i ituaiga uma o masini, e maua ai faʻamatalaga i OS tuai, faʻamataʻu faʻalavelave ma isi lamatiaga ma avanoa.

· O faiga fa'avae ma tulafono o lo'o usita'ia e avanoa mo OS uma ma ituaiga masini.O faiga fa'avae a le tagata faigaluega e fa'atonu ai le fa'aogaina o koneteina e puipuia ai fa'amaumauga a le kamupani, fa'amalosia le lokaina o mea e mafai ona ola ai na fa'amatalaga ma mai ai talosaga e mafai ona tu'uina atu.

· O isi faiga saogalemu e aofia ai le MaaS360 Advisor's risk insights, Wandera mo le puipuiga o le taufaamataʻu feaveaʻi, Tausi mo le suʻesuʻeina o mea leaga feaveaʻi, ma le Cloud Identity mo fafo-of-the-box single sign-on (SSO) ma tuʻufaʻatasia avanoa faʻapitoa ma se faʻalapotopotoga faʻamaumauga.

Mea faigaluega fa'asinomaga i totonu o le faitoto'a fa'avae e tausia ai fa'amaumauga a le kamupani e ala i le malamalama ma fa'atagaina le pulea po'o fea tagata fa'aoga o lo'o maua fa'amaumauga ma mai ai masini, a'o su'esu'eina e le Tausi Mavaega e fa'amautinoa e le'o fa'auluina ni masini fa'amalama.E su'esu'e e Wandera le feso'ota'iga, fa'aoga ma fa'amata'u tulaga tau masini e pei ole phishing ma cryptojacking.

MaaS360 faʻatasi ma le Android Profile Owner (PO) mode e tuʻuina atu ai se fale faigaluega saogalemu i masini Android e faʻaaogaina e le tagata pe a le o le pusa e le o le auala e alu ai.

MaaS360 o lo'o tu'ufa'atasia fo'i meafaigaluega fa'alilolilo e fa'atapula'a ai le aofa'i o fa'amatalaga fa'ailoa patino (PII) e mafai ona aoina mai se masini patino.MaaS360 e le masani ona aoina PII (e pei o le igoa, igoa ole igoa, upu faataga, imeli, ata ma valaau ogalaau).E siaki le nofoaga ma polokalama faʻapipiʻi, o ia mea uma e mafai ona faatauasoina mo masini patino.

MaaS360 galue i luga o le mataupu faavae o le faʻaaogaina mataupu, tuʻuina atu UEM e aofia ai popolega faʻalagolago numera, puipuiga faʻamataʻu ma popolega fuafuaga faʻalavelave.O le taulaiga e uiga i le tagata faʻaoga: faʻafefea ona latou mauaina faʻamatalaga, pe a saʻo le tagata faʻaoga, o fea latou te maua mai ai, o a aʻafiaga e fesoʻotaʻi, o a faʻamataʻu latou te faʻafeiloaʻi i totonu o se siosiomaga, ma pe faʻafefea ona faʻaitiitia lenei mea e ala i se auala autasi.

O le MaaS360 platform o se tulaga tatala lea e mafai ona tu'ufa'atasia ma le tele o fa'alapotopotoga o lo'o iai nei.E mafai ona:

· Fa'atasi maaS360's out-of-the-box identity tools ma meafaigaluega o iai e pei ole Okta po'o Ping e tu'uina atu ai avanoa fa'aopoopo fa'apitoa.

· Fa'ataga fofo fa'avae SAML e avea ma meafaigaluega SSO muamua e ala i le fa'avae i se faiga fa'afaigofie.

MaaS360 e mafai ona galulue faʻatasi ma isi mea faigaluega faʻatautaia e tuʻuina atu galuega faʻaonaponei faʻaonaponei ma faʻaopoopoga gafatia faʻapipiʻi i luga o galuega CMT ua uma ona faʻaaogaina.

O masini e mafai ona pulea e le vaega o lo'o iai nei po'o le fa'alapotopotoga fa'alapotopotoga, e le matagaluega, e ala i le fa'avaeina ma le lima, e le geo e ala i geofencing tool, e ala i le fa'aogaina, ma le ituaiga masini.

O le MaaS360's UI e tele ona foliga, fa'atasi ai ma le fa'aaliga muamua o le fale e fa'aalia ai se nofoaga autu fa'aliga fa'aaganu'u ma su'esu'ega la'ititi e su'e ai gaioiga uma na faia i totonu o le faitoto'a.Faufautua ofo atu fa'amatalaga fa'a-taimi e fa'atatau i masini, fa'aoga ma fa'amaumauga i totonu ole tulaga.O le lipine pito i luga e fesoʻotaʻi atu i le tele o vaega, e aofia ai faiga faʻavae, polokalama, suʻesuʻega ma lipoti.O ia mea taitasi e aofia ai vaega laiti.O fa'ata'ita'iga e aofia ai:

MaaS360 e amata mai le $4 mo Essentials i le $9 mo Atinaʻe (taʻitasi tagata faʻatau / masina).Laisene e fa'atatau i tagata e fa'aluaina le tau o masini mo le tagata fa'aoga.

Fa'aaliga Fa'asalalauga: O nisi o oloa o lo'o fa'aalia i luga o lenei 'upega tafa'ilagi e mai kamupani lea e maua ai e QuinStreet taui.O lenei taui e ono a'afia ai pe fa'afefea ma po'o fea e aliali mai ai oloa i luga o lenei 'upega tafa'ilagi e aofia ai, mo se fa'ata'ita'iga, le fa'asologa o lo'o fa'aalia ai.QuinStreet e le aofia uma kamupani po'o ituaiga uma o oloa o lo'o maua ile maketi.


Taimi meli: Iuni-12-2019
WhatsApp Online Chat!