+ 86-755-29031883

O a fa'aoga o le OCR fa'apipi'i lima PDA galuega?

O le a le tekinolosi OCR?

Optical Character Recognition (Igilisi: Optical Character Recognition, OCR) e faʻatatau i le faʻagasologa o le suʻesuʻeina ma le iloa o faila ata o mea e maua ai tusitusiga ma faʻamatalaga faʻatulagaina.

E tutusa ma le faʻalauiloaina o ata ma masini faʻatekonolosi, o le faʻagasologa o le faʻagasologa o tekinolosi OCR e vaevaeina foi i totonu, faʻapipiʻi muamua, faʻagasologa o le vaeluagalemu, faʻasologa o le faʻagasologa ma le gaosiga o galuega.

ulufale
Mo fa'asologa o ata eseese, o lo'o i ai fa'amaumauga eseese e teu ai ma auala fa'apipi'i eseese.I le taimi nei, o loʻo i ai OpenCV, CxImage, ma isi.

Fa'agasolo muamua - binarization

O le tele o ata na pu'eina e mea pueata fa'akomepiuta i aso nei o ata lanu, o lo'o i ai le tele o fa'amatalaga ma e le talafeagai mo tekinolosi OCR.

Mo le anotusi o le ata, e mafai lava ona tatou vaevaeina i luma ma tua.Ina ia faʻavaveina le komepiuta ma sili atu le faia o faʻatusatusaga o le OCR, e manaʻomia le faʻagasolo muamua o le ata lanu, ina ia naʻo faʻamatalaga pito i luma ma faʻamatalaga faʻamatalaga e tumau i le ata.Binarization e mafai foi ona malamalama faigofie o le "uliuli ma paepae".

fa'aitiitia le pisa o ata
Mo ata eseese, o le faʻamatalaga o le pisa atonu e ese, ma o le faagasologa o le denoising e tusa ai ma uiga o le pisa e taʻua o le faʻaitiitia o le pisa.

faasa'oga fa'asaga
Ona o tagata masani masani, pe a puʻeina ata o pepa, e faigata ona puʻeina atoa i le laina faʻatasi ma le faʻaogaina o le faʻalava ma le tusaʻo, o lea o le a mautinoa lava le faʻafefe o ata na puʻeina, lea e manaʻomia ai le faʻaogaina o ata e faʻasaʻo.

Fa'agaioiga o le vaeluagalemu - su'esu'ega fa'atulagaina
O le faagasologa o le vaevaeina o ata o pepa i parakalafa ma lala ua ta'ua o le su'esu'ega o le fa'atulagaina.Ona o le eseese ma le lavelave o pepa moni, o lenei laasaga e manaʻomia pea ona faʻaleleia.

tipi uiga
Ona o tapula'a o le pueina o ata ma le tusitusi, e masani ona pipii mataitusi ma gau peni.O le fa'aaogaina sa'o o ia ata mo su'esu'ega OCR o le a fa'atapula'aina ai le fa'atinoga o le OCR.O le mea lea, e mana'omia le fa'avasegaina o uiga, o lona uiga, ia tu'u'ese'ese uiga eseese.

Fa'ailoga tagata
I le amataga, sa masani ona fa'aogaina le fa'atusaina o fa'ata'ita'iga, ma i le la'asaga mulimuli ane, sa fa'aaogaina tele le fa'aogaina o foliga.Ona o le aʻafiaga o mea e pei o le faʻaliliuina o tusitusiga, mafiafia taʻavale, peni gau, faʻapipiʻi, suiga, ma isi, o le faigata o le faʻaaogaina o foliga e matua afaina lava.

Toe fa'aleleia
O loʻo faʻamoemoe tagata o loʻo faʻatulagaina pea tusitusiga aloaia e pei o le ata muamua o le pepa, ma o parakalafa, tulaga, ma le faʻatonuga o loʻo tuʻuina atu i pepa o le Word, pepa PDF, ma isi, ma o lenei faiga e taʻua o le toe faʻaleleia o le faʻatulagaina.

fa'asologa o galuega
E tusa ai ma le so'oga o le gagana fa'apitoa, e fa'asa'o le taunu'uga o le iloa.

galuega faatino
Fa'ailoa mataitusi fa'apitoa e fai ma tusitusiga i se fa'atulagaga patino.

O a fa'aoga o fa'amau fa'amau e fa'avae ile tekonolosi OCR?

E ala i le PDA faʻapipiʻi lima faʻapipiʻiina i le OCR software faʻafeiloaʻiga, e mafai ona iloa le tele o talosaga faʻaaliga, e pei o le: taʻavale laiseneina ipu ipu, faʻailoga numera pusa, faʻaulufaleina aano o manufasi ma mutton logo faʻailoga, tusi folau masini-faitau nofoaga e iloagofie ai, mita eletise faitau iloa. , u'amea u'amea Fa'ailoaina o mata'itusi fa'asalaina.


Taimi meli: Nov-16-2022
WhatsApp Online Chat!