+ 86-755-29031883
  • rugged smart phone
  • rugged smart phone
  • banner ok
  • ty
  • ab2
  • Hz

About swell

SHENZHEN swell TECHNOLOGY COMPANY LIMITED

Madeg ing Juli, 2009.SWELL iku salah siji saka pangaturan industri lan produk terminal solusi perusahaan nyediakake paling gedhé ing China.Currently swell wis R & tim D luwih saka rong puluh wong, konsultan Sales luwih saka limalas lan liwat satus pitung buruh produksi.

Swell wis setya pembangunan teknologi terminal industri, karo pengalaman profesional saka informasi lan komunikasi, swell menehi pelanggan karo kualitas telpon industri lan tablet kang teknologi kalebu NFC, RFID 125k / 13.56M / 915M / 2.4G, 1D / barcode 2D, ray infrared, pangenalan driji, pangenalan ID kertu, walkie talkie etc.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tampilan Online Chat!