+ 86-755-29031883
  • rugged smart phone
  • rugged smart phone
  • banner ok
  • 1

Rreth bymehet

Shenzhen bymehet TEKNOLOGJIA COMPANY LIMITED

Themeluar në korrik, 2009.SWELL është një nga më të madhe customization industrial dhe produktet e terminalit zgjidhje kompani Sigurimi në China.Currently bymehet ka një R & D ekip prej më shumë se njëzet njerëz, shitjet konsulent më shumë se pesëmbëdhjetë dhe mbi njëqind e shtatëdhjetë e punëtorëve të prodhimit.

Bymehet është e angazhuar për zhvillimin e qëndrueshëm të teknologjisë së industrisë terminalit, me përvojë profesionale të informacionit dhe komunikimit, bymehet ofron klientëve me telefonin cilësi të lartë industrial dhe tableta teknologjitë e të cilit përfshijnë NFC, RFID 125k / 13.56M / 915M / 2.4G, 1D / barcode 2D, rreze infra të kuqe, njohje gjurmë gishtash, njohje kartë ID, radio dore marrëse dhënëse etj

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

WhatsApp Online Chat!