+ 86-755-29031883

Babagan awake dhewe

ZD
Majelis linex A

Madeg ing Juli, 2009.SWELL iku salah siji saka pangaturan industri lan produk terminal solusi perusahaan nyediakake paling gedhé ing China.Currently swell wis R & tim D luwih saka rong puluh wong, konsultan Sales luwih saka limalas lan liwat satus pitung buruh produksi.

Swell wis setya pembangunan teknologi terminal industri, karo pengalaman profesional saka informasi lan komunikasi, swell menehi pelanggan karo kualitas telpon industri lan tablet kang teknologi kalebu NFC, RFID 125k / 13.56M / 915M / 2.4G, 1D / barcode 2D, ray infrared, pangenalan driji, pangenalan ID kertu, walkie talkie etc.

Swell nawakake competitive industri telpon, solusi tablet lan layanan kanggo konsumen saka industri beda kanggo wong njaluk ahead ing masyarakat digital, saiki swell wis kasedhiya luwih saka 35 produk selaras industri kang digunakake digunakake ing logistics, transportasi, keamanan, akses kontrol, pembayaran cashless, capture data, layanan lapangan, pendidikan, medical, militer, finance, kontrol industri lan industri liyane sing gegandhengan. Lan saiki abuh telpon & Tablet, peralatan IT, solusi lan terminal cerdas wis Applied ing luwih saka 40 negara lan wilayah ing ndonya.

Yen sampeyan kurban solusi kanggo salah siji industri, swell nawakake toughest, hardware API kanggo nggawe solusi sampurna. Yen sampeyan pengin desain model nggronjal pas industri, swell nawakake jujur saran, pengalaman lan layanan. 

Certificates: Kabeh swell produk nggronjal certified karo CE sertifikat / FCC / RoHS / IP.

YEQMX2) LQ26DZKJP9% QB ~ N5
M0SP3`B () C {P) 0WQ1 {UONJL
xd1
@ [K0GZUU @ IQ ~ 1`0WF9B0ILT

Tampilan Online Chat!