+ 86-755-29031883

Tentang Kami

ZD
Majelis linex A

Didirikeun taun Juli, 2009.SWELL mangrupakeun salah sahiji kustomisasi industri jeung produk terminal solusi parusahaan Nyadiakeun panggedéna di China.Currently ngabareuhan ngabogaan R & Tim D leuwih ti dua puluh urang, konsultan Penjualan leuwih ti lima belas jeung leuwih saratus tujuh puluh worker produksi.

Ngabareuhan geus komitmen pikeun ngembangkeun sustainable tina téhnologi terminal industri, jeung pangalaman profésional inpormasi sarta komunikasi, ngabareuhan nyadiakeun konsumén kalawan kualitas luhur telepon industri sarta tablet anu téknologi kaasup NFC, RFID 125k / 13.56M / 915M / 2.4G, 1D / barkod 2D, ray infra red, pangakuan sidik, pangakuan ID kartu, walkie talkie jsb

Ngabareuhan nawarkeun kalapa industri telepon, solusi tablet sarta jasa pikeun pamakéna ti industri béda mantuan aranjeunna meunang payun di masarakat digital, ayeuna ngabareuhan geus disadiakeun leuwih ti 35 produk ngaropéa industri nu loba dipaké di logistik, transportasi, kaamanan, kontrol aksés, pamayaran cashless, newak data, jasa widang, atikan, médis, militer, keuangan, kontrol industri jeung industri patali lianna. Tur ayeuna SWELLs telepon & Tablet, alat-alat IT, solusi jeung terminal calakan geus dilarapkeun di leuwih ti 40 nagara jeung wewengkon di sakumna dunya.

Mun anjeun nawiskeun solusi hiji industri, ngabareuhan nawarkeun éta toughest, hardware mantap nyieun solusi anjeun sampurna. Mun hayang mendesain modél terjal Anjeun pikeun nyocogkeun industri anjeun, ngabareuhan nawarkeun jujur saran, pangalaman jeung jasa. 

Sertipikat: Sadaya ngabareuhan produk terjal Certified kalawan CE sertifikasi / FCC / ROHS / IP.

YEQMX2) LQ26DZKJP9% QB ~ N5
M0SP3`B () C {P) 0WQ1 {UONJL
xd1
@ [K0GZUU @ IQ ~ 1`0WF9B0ILT

WhatsApp Online Chat!