+ 86-755-29031883

Rreth nesh

ZD
Kuvendi Linex A

Themeluar në korrik, 2009.SWELL është një nga më të madhe customization industrial dhe produktet e terminalit zgjidhje kompani Sigurimi në China.Currently bymehet ka një R & D ekip prej më shumë se njëzet njerëz, shitjet konsulent më shumë se pesëmbëdhjetë dhe mbi njëqind e shtatëdhjetë e punëtorëve të prodhimit.

Bymehet është e angazhuar për zhvillimin e qëndrueshëm të teknologjisë së industrisë terminalit, me përvojë profesionale të informacionit dhe komunikimit, bymehet ofron klientëve me telefonin cilësi të lartë industrial dhe tableta teknologjitë e të cilit përfshijnë NFC, RFID 125k / 13.56M / 915M / 2.4G, 1D / barcode 2D, rreze infra të kuqe, njohje gjurmë gishtash, njohje kartë ID, radio dore marrëse dhënëse etj

Bymehet ofron telefonit, zgjidhje konkurruese industriale tabletë dhe shërbime për konsumatorët nga industri të ndryshme për të ndihmuar ata të marrë përpara në shoqërinë dixhitale, aktualisht bymehet kanë dhënë më shumë se 35 produkte industriale të përshtatur të cilat janë përdorur gjerësisht në logjistikës, transportit, sigurisë, kontrollit të qasjes, pagesave cashless, kapja e të dhënave, shërbimi në terren, arsimi, mjekësore, ushtarake, financat, kontrollin e industriale dhe industritë e tjera të ngjashme. Dhe tani shtohet telefon dhe tabletë, pajisje IT, zgjidhjet dhe terminali inteligjente është zbatuar në më shumë se 40 vende dhe rajone rreth e rrotull globit.

Nëse ju ofrojnë zgjidhje për një industri, bymehet ofron më të vështira, pajisje të fuqishme për të bërë zgjidhje tuaj të përsosur. Nëse ju dëshironi për të hartuar modelin tuaj thyer të përshtaten juaj industrial, bymehet ofron sugjerim ndershëm, përvojë dhe të shërbimit. 

Certifikatat: All bymehet produkte thyer certifikuara me CE certifikimit / FCC / RoHS / IP.

YEQMX2) LQ26DZKJP9% QB ~ N5
M0SP3`B () C {P) 0WQ1 {UONJL
Xd1
@ [K0GZUU @ IQ ~ 1`0WF9B0ILT

WhatsApp Online Chat!